KATEGORIE

  • Úvod
  • Blog
  • BENINCA' CS uspořádala pro své partnery produktové školení značek Rise a MyOne ...

BENINCA' CS uspořádala pro své partnery produktové školení značek Rise a MyOne

BENINCA' CS uspořádala pro své partnery produktové školení značek Rise a MyOne

V poslední době se v České republice roztrhl pytel s různými eshopy a přeprodejci produktů společnosti BENINCA'. Tito distributoři využívají marže, kterou získají nákupem většího množství zboží od výhradního distributora, a „rozdělí“ se o ni se zákazníkem. Proč ne, je to byznys jako každý jiný. Pro zákazníka ale mohou uspořené peníze znamenat v konečném důsledku velký problém. Tyto eshopy totiž zboží většinou pouze prodávají, montáž si zákazník musí zajistit sám.

A to může být kámen úrazu. Běžné montážní firmy, které nemají odborné znalosti jednotlivých produktů, mohou při montáži udělat více škody, než užitku. Společnost BENINCA' CS proto pravidelně pořádá pro své servisní partnery odborná školení, která většinou vedou specialisté přímo z Itálie.

V minulém týdnu se tak v sídle společnosti BENINCA' CS konalo školení na produkty Rise a MyOne. Školení vedl technický manažer společnosti Rise pan Mirco Cantele a technický specialista společnosti MyOne pan Bruno Pina. O školení byl ze strany servisních partnerů enormní zájem, neboť pouze certifikovaní servisní partneři zajistí odbornou montáž, která je navíc podmínkou k bezproblémovému řešení případné reklamace.

Produkty z portfolia značky BENINCA' můžete objednat přímo na našem eshopu, případně kontaktujte naše obchodní oddělení. Rádi se vám budeme věnovat.